Zoek op land, regio of reis

×

Wild Atlantic Way...

Wild Atlantic Way

Ontdek de Wild Atlantic Way, van Kinsale in het zuidoosten tot Malin Head in het noorden, of omgekeerd. De spectaculaire kustlijn wacht op u, met zijn torenhoge kliffen en glinsterende golven. Dwaal over de uitgestrekte stranden, wandel over de paden langs en over de kliffen en geniet van eindeloze uitzichten. Bezoek de vuurtorens en ga op zoek naar dolfijnen en walvissen.

Maak kennis met kleurrijk Kinsale, rijd over de schiereilanden en bezoek de Blasket eilanden. Proef ijs in Dingle en reis naar het maanlandschap van The Burren. Maak een boottocht bij de Cliffs of Moher of wandel over één van de uitgezette routes en geniet van uitzichten op de Aran Islands en de Galway Bay. Ontdek Clew Bay met zijn 365 eilandjes en reis door het indrukwekkende Connemara Nationaal Park met zijn meren en moerassen. Verken het pittoreske Clifden en reis langs de grillige surfkust. Luister naar de legendes over de schitterende kaap, Downpatrick Head en maak kennis met het rustige, rotsachtige noorden. Hier speelt de natuur de hoofdrol, bewonder de hoge kliffen van Slieve Leage en spot het noorderlicht.

The Wild Atlantic Way, de meest indrukwekkende kustroute.

The Ring of Kerry

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

De Ring of Kerry is een populaire route in Ierland die u zeker niet mag missen. Of u nu tegen de klok in of met de klok meerijdt, u heeft hier de mooiste uitzichten en ontdekt de meest bijzondere plekjes. De route volgt de kustlijn van het schiereiland Iveragh en brengt u langs hoogtepunten als Ladies’ View, de Torc waterval en de Gap of Dunloe. Zowel Kenmare als Killarney zijn de ideale uitvalsbasis voor deze route (179km). Wanneer u de tijd heeft rijd dan ook de Skellig Ring. Deze route is minstens zo indrukwekkend!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips