Zoek op land, regio of reis

×

Intermezzo ...

Intermezzo Travels, vakanties naar authentiek Italië

Style in Travel, waartoe Intermezzo Travels behoort, biedt u een volledig en interessant reisaanbod binnen Italië. Of u nu kiest voor een stedentrip, een fly-drive, een reis per eigen vervoer of per trein, bij Intermezzo Travels bent u aan het juiste adres.

Kwaliteit

Onze reisspecialisten kennen Italië als geen ander. Wij bieden u een grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid accommodatie aanbod, de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren en de keuze uit meerdere vluchten per dag naar vele bestemmingen binnen Italië en de eilanden Sicilië en Sardinië, uitgevoerd door diverse luchtvaartmaatschappijen. Meerdere malen per jaar bezoeken wij de bestemmingen en controleren wij ons aanbod. Ter plaatse beslissen wij of de accommodatie voldoet aan onze richtlijnen en eisen. U mag dus van ons verwachten dat wij u altijd de beste keus bieden tegen de beste prijs en condities.

Flexibiliteit

Op onze website vindt u een compleet overzicht van het Italië aanbod. Tijdens het samenstellen van de routes kijken wij altijd naar authenticiteit en historische en culturele hoogtepunten. Maatwerk en slim doordachte routes staan centraal. Wilt u de route liever aanpassen naar uw eigen wensen? Laat het ons weten en wij stellen een reisvoorstel op maat voor u samen.

Zekerheid

Boekt u bij Intermezzo Travels dan is uw reis gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.

Service

Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een reis naar eigen wens samenstellen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze reisspecialisten zullen u adviseren en een reis op maat voor u samenstellen. U heeft altijd een aanspreekpunt, ook tijdens de reis.

Italië, cultuur, natuur & gastronomie...

Colinda Klijn & Lisa van Dijck, Reisspecialisten

Italië biedt een schat aan cultuur en gastronomie. De Noord-Italiaanse streek Veneto typeert zich door de diepgewortelde wijncultuur en uiteraard is de stad van de gondels en romantiek, Venetië, de trots van deze provincie. Het welvarende Emilia-Romagna karakteriseert zich met pareltjes van steden als Parma, Modena en Bologna. Een van de populairste regio's van Italië is Toscane. U raakt hier zeker onder de indruk van de witte landweggetjes langs de kleine dorpjes en de elegante cipressen die dienen als natuurlijke oprijlanen naar mooie agriturismi. Apulië is gelegen in de hak van de laars en is nog vrij onbekend bij het grote publiek. De streek is vooral bekend om de Trulli, de witte kalkhuisjes met grijze natuurstenen daken.

Het reisaanbod...

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips