Autovakanties dichtbij
Autovakanties geven u comfort en een compleet gevoel van vrijheid. U hoeft zich niet over te geven aan de piloot maar houdt de eigen touwtjes in handen en bepaalt zelf de route. Het mooie is dat uw reis al begint zodra u de voordeur uitstapt. Ziet u onderweg een mooie fotostop of een picknickspot? De vrijheid is aan u, stap uit en geniet, zouden wij zeggen. Style in Travel heeft haar aanbod uitgebreid met verschillende autorondreizen dichtbij huis. Wij inspireren u graag met rondreizen door Nederland.

Autovakanties Nederland
Als u aan Nederland denkt, denkt u al snel aan windmolens, klompen en kaas. Maar Nederland heeft zoveel meer te bieden. Geniet van een strandwandeling langs de kust, ervaar de gastvrijheid van Limburg, ontspan in een van de prachtige natuurgebieden zoals de Veluwe of rondom de Friese Meren. Iedere provincie is uniek op zijn eigen manier. Laat u betoveren door dit kleine maar veelzijdige kikkerlandje!

Rijk aan water
Rijdend richting het noorden denkt u al snel aan onze eigen Waddeneilanden. Bestaande uit brede zandstranden, prachtige duinen en pittoreske dorpjes. Omringd door water, evenals de omgeving van de Friese Meren. Een waar paradijs voor watersportliefhebbers, maar ook stadjes als Sneek en havenplaatsjes als Lemmer en Stavoren zijn een bezoek meer dan waard. Proef een traditioneel plakje suikerbrood of een slokje Beerenburg.

Molens, klompen en kaas
Vanuit Friesland kunt u via de Afsluitdijk naar Noord-Holland. Hier vindt u historische stadjes als Alkmaar, Enkhuizen en Hoorn. Verder naar het zuiden komt u terecht in de Zaanstreek, oftewel de Zaanse Schans. Nederland in het klein. Authentieke molens rond het water, met uitgestrekte weilanden op de achtergrond en in de omgeving worden klompen en kaas gemaakt. Meer Hollands kan bijna niet. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Volendam, waar een visje op de dijk niet mag ontbreken. Maar Noord-Holland heeft ook een prachtige kustlijn. Van het maritieme Den Helder naar het hippe Haarlemse Zandvoort.

Delfts blauw en de zilte Zeeuwse kust
Zuid-Holland wordt ook wel de perfecte combinatie genoemd van stad, strand en cultuur. Bezoek Scheveningen met de beroemde pier, beleef Nederland in het klein in Madurodam en bewonder de Haagse binnenstad. Maak kennis met het authentieke Delfts blauw in Delft en vergeet geen bezoek te brengen aan het mooie Leiden. De historische binnenstad is een verzameling van grachten, bruggen, hofjes en gezellige terrasjes. Ook Zeeland is een pareltje om te bezoeken. Geniet van uitgestrekte standen, historische stadjes, Zeeuwse gezelligheid en verse mosselen.

Hunebedden en natuur proeven
Vlak onder Friesland en Groningen bevindt zich Drenthe, een waar openluchtmuseum. Deze provincie beschikt namelijk over vele elementen uit de prehistorie, zoals de unieke hunebedden. Maak wandelingen of fietstochten door de staatsbossen, kijk sterren in de radiosterrenwacht in Hooghalen of bezoek een van de mooiste dierentuinen van Nederland, Wildlands Zoo. Bent u een echte natuurliefhebber? Dan bent u op het juiste adres op de Veluwe. Het grootste en mooiste natuurgebied van Nederland. U kunt hier zelfs op zoek naar de Big Five van Nederland: de Schotse hooglander, ree, edelhert, wild zwijn en vos. Een prachtig gebied om te wandelen of fietsen, maar ook om te surfen of zeilen op het Veluwemeer. Een terrasje kunt u pakken in een van de kneuterige Veluwedorpjes als Beekbergen of Ermelo.

Geniet van bourgondische gastvrijheid
Meer naar het zuiden komt u terecht in het bourgondische Limburg, dat met haar glooiende heuvels bijna doet denken aan Toscane. Geniet van een Limburgse vlaai of een heerlijk biertje. Bezoek een van de beroemde grotten of bevindt u in drie landen tegelijk op het drielandenpunt in Vaals.

Kortom, Nederland zal u verrassen!