Zoek op land, regio of reis

×

Rusland...

De metropolen Moskou & St. Petersburg

Moskou is indrukwekkend en imponerend, maar ook weer heel traditioneel. Een samenvloeiing van het verleden en het heden, waarbij de kathedralen en adellijke paleizen worden afgewisseld met hypermoderne trendy locaties. Moskou heeft een groot aanbod indrukwekkende musea en monumenten. Het Bolsoj theater leent zich uitstekend voor een ballet- of een muziekvoorstelling.

St. Petersburg is de stad van Peter de Grote en Catharina, met natuurlijk de wereldberoemde Hermitage waar u alle grote meesters terug vindt. In St.Petersburg vindt u de relatie tot Nederland al terug vanaf de stichting van de stad begin 18e eeuw. Een heerlijke stad om door te dwalen en weg te dromen in de verhalen van de Tsaren en Tsarina's.

De Hermitage...

Monique Meijer, manager Groups & Incentives

Het Winterpaleis in St. Petersburg, tegenwoordig bekend als de Hermitage, is gebouwd door de Italiaanse architect Bartolomeo Rastrelli en is het grootste kunstmuseum ter wereld. In het museum vindt u de werken die Peter de Grote verzamelde tijdens zijn reizen naar het westen aangevuld met de verzameling werken van zijn dochter Elizabeth. Onder Catharina II werd de collectie uitgebreid, onder meer door schilderijen van Hollandse en Vlaamse meesters. De Hermitage bevat een enorme collectie West-Europese kunst van Rubens, Rembrandt, Da Vinci, Rafaël, Giorgione, Titiaan, Michelangelo, Caravaggio, Renoir, Gauguin, Picasso en Matisse. Het is aan te raden om op voorhand een kaartje te kopen voor uw bezoek aan de Hermitage om lange wachtrijen te voorkomen. Neem de tijd voor een uitgebreid bezoek aan dit indrukwekkende museum en verwonder u over de rijkdom en de ontelbare schatten die de Hermitage herbergt.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips