Zoek op land, regio of reis

×

Madrid (regio)...

Madrid (regio)

De hoofdstad van Spanje is voor veel Nederlanders nog een onbekende schoonheid. De stad Madrid heeft echter veel moois te bieden. Minstens zo boeiend zijn de plaatsen Chinchon, Alcala de Henares en Rascafria, gelegen in de omgeving van Madrid.

Tijdens uw reis passeert u de Spaanse Werelderfgoedsteden Segovia en Salamanca en heeft u de mogelijkheid om het Castiliaanse Scheidingsgebergte beter te leren kennen. Neem een kijkje in de geschiedenis tijdens een bezoek aan een van de vele kastelen. Geniet van de indrukwekkende hoogvlakte van de Spaanse kust.

Bijzonder en veelzijdig Spanje...

Daniel Martinez, Product Manager & Reisspecialist

Spanje, het land van de tapas en sangria, waanzinnige kunstwerken van Gaudí, zonnige Costa's, vele fiësta's én siësta's en niet te vergeten tal van bijzondere (werelderfgoed) steden. Ontdek de schoonheid van Noord-Spanje, beklim de Vizcaya brug in Bilbao en eet aansluitend de heerlijkste pinxtos in een lokale bar. Dwaal over de pleinen van Madrid, drink wijn in Toledo en bewonder de schoonheid van Salamanca. Vind rust in Extremadura, laat u imponeren door het Alhambra in Granada, surf op de zee bij Tarifa en geniet op de hagelwitte stranden van dit plaatsje van het zicht op buurland Marokko. In Spanje raakt u nooit uitgekeken!

Toon kaart

Toon afbeeldingen

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips