Zoek op land, regio of reis

×

Estland...

Het unieke Estland

Het meest noordelijke land van de Baltische Staten is Estland. Hier vindt u de hoofdstad Tallinn, de best bewaarde middeleeuwse stad van Noord-Europa. Hier loopt u rechtstreeks een sprookje in, de oude binnenstad van staat Tallinn vol middeleeuwse huizen en steegjes verstopt achter de overblijfselen van de stadsmuren. Tijdens een wandeling door de stad ontdekt u vele legendes en verhalen die het sprookjes effect benadrukken.

Breng hier een bezoek aan het prachtige Kadriorgpaleis en neem een kijkje in het Toompeakasteel. Vergeet tijdens uw reis vooral niet om een tussenstop te maken en te ontspannen in het Parnu kuuroord. Estland bestaat voor meer dan 50 procent uit bos en bijna een kwart is beschermd natuurgebied. Ontsnap uit de drukte van de stad en haal een frisse neus tijdens een wandeling door de afwisselende natuur houdt u ogen goed open en misschien spot u wel een lynx of een bruine beer!

De beste reistijd voor Estland

De beste tijd om naar Estland te reizen hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en reiswensen. Om de steden en de natuur van Estland op hun mooist en aangenaamst te bezoeken, is de beste reistijd juni, juli en augustus. In de zomer wordt het in Estland gemiddeld maximaal 20 tot 22 graden. Omdat Estland het meest noordelijke land is van de Baltische staten, zijn de dagen in de zomer erg lang. In juni gaat de zon nauwelijks onder en in augustus is het nog licht om 22:30. De herfst in Estland is erg koel en nat maar nog steeds prachtig.

Bijzonder Estland, Letland & Litouwen...

Colinda Klijn, Reisspecialist & Product Manager

De Baltische Staten Estland, Letland en Litouwen zijn nog relatief onbekend bij de Nederlanders en Belgen, terwijl deze landen veel te bieden hebben. U vindt hier een rijke cultuur, schitterende natuur en een gastvrije bevolking. Waan u in de middeleeuwen wanneer u door de oude stad van Tallinn loopt. Vergaap u aan de gebeeldhouwde pracht van de art nouveau-gebouwen in Riga. Verwonder u over de barokke grootsheid van Vilnius. De goede wegen en de relatief korte reisafstanden tussen de stad en de natuur maakt deze bestemmingen uitermate geschikt voor een fly-drive.
De Baltische Staten verwelkomen u!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips