Zoek op land, regio of reis

×

Castilië en Leon...

Castilië en Leon

De grootste autonome deelstaat van Spanje wat betreft oppervlakte is Castilla y Leon. Toch is deze regio vanwege haar klimatologische omstandigheden zeer dunbevolkt. In de oude steden Burgos, Leon, Salamanca, Valladolid, Ávila en Segovia vindt u een schat aan bouwwerken uit de 15e en 16e eeuw.

Dit mag u niet missen

In elk van de steden vindt u een prachtige kathedraal en natuurlijk de 'Plaza Mayor'. Belangrijke bezienswaardigheden om te bezoeken zijn onder andere de kathedralen van Burgos en Leon, het Romeinse aquaduct van Segovia, de Plaza Mayor, de oudste universiteit van Spanje in Salamanca en de middeleeuwse stadsmuur van Ávila.

Bijzonder en veelzijdig Spanje...

Daniel Martinez, Product Manager & Reisspecialist

Spanje, het land van de tapas en sangria, waanzinnige kunstwerken van Gaudí, zonnige Costa's, vele fiësta's én siësta's en niet te vergeten tal van bijzondere (werelderfgoed) steden. Ontdek de schoonheid van Noord-Spanje, beklim de Vizcaya brug in Bilbao en eet aansluitend de heerlijkste pinxtos in een lokale bar. Dwaal over de pleinen van Madrid, drink wijn in Toledo en bewonder de schoonheid van Salamanca. Vind rust in Extremadura, laat u imponeren door het Alhambra in Granada, surf op de zee bij Tarifa en geniet op de hagelwitte stranden van dit plaatsje van het zicht op buurland Marokko. In Spanje raakt u nooit uitgekeken!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips