Zoek op land, regio of reis

×

Castilië - La Mancha...

Castilië- La Mancha

Deze deelstaat ligt ten zuiden van Madrid en omvat het zuidelijk gedeelte van het voormalig koninkrijk Castilië en de regio La Mancha, welke beroemd is door de verhalen van Don Quijote die zich hier afspeelden. De hoofdstad Toledo, 70 km ten zuiden van Madrid, is één van de steden met het grootste aantal monumenten per m2 en is in zijn geheel een Nationaal Monument. De perfecte bestemming voor cultuur en geschiedenis liefhebbers. Ook zult u gastronomisch genieten met heerlijke honing uit La Alcarria, marsepein uit Toledo en vele wijnhuizen met een groot aanbod wijnen zoals Valdepeñas.

Dit mag u niet missen

De middeleeuwse stad Cuenca is beroemd vanwege de 'Casas Colgantes', oftewel de hangende huizen. Almagro ligt meer naar het zuiden midden in La Mancha, tussen de hoofdstad van La Mancha, Ciudad Real, en de hoofdweg die Madrid met de zuidkust verbindt. Almagro wordt gezien als een van de mooiste Spaanse stadjes.

Bijzonder en veelzijdig Spanje...

Daniel Martinez, Product Manager & Reisspecialist

Spanje, het land van de tapas en sangria, waanzinnige kunstwerken van Gaudí, zonnige Costa's, vele fiësta's én siësta's en niet te vergeten tal van bijzondere (werelderfgoed) steden. Ontdek de schoonheid van Noord-Spanje, beklim de Vizcaya brug in Bilbao en eet aansluitend de heerlijkste pinxtos in een lokale bar. Dwaal over de pleinen van Madrid, drink wijn in Toledo en bewonder de schoonheid van Salamanca. Vind rust in Extremadura, laat u imponeren door het Alhambra in Granada, surf op de zee bij Tarifa en geniet op de hagelwitte stranden van dit plaatsje van het zicht op buurland Marokko. In Spanje raakt u nooit uitgekeken!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips