De Cote d'Azur is een mekka voor kunstliefhebbers. Vele schilders en schrijvers streken er neer. In de vele musea vindt u collecties van toonaangevende kunstenaar, zoals Miro, Chagall en Picasso. Tijdens onze groepsreizen naar de Cote d'Azur maakt u onder leiding van een deskundige reisbegeleider kennis met deze fascinerende regio. Tijdens lezingen krijgt u tijdens de reis uitgebreide achtergrondinformatie. 
 

Groepsreizen naar Frankrijk

Style in Travel heeft een speciale afdeling voor 'Groepsreizen en Incentives'. Groepsreizen op maat samengesteld voor grote en kleine gezelschappen.

De afgelopen jaren mochten wij reeds speciale maatwerk reizen organiseren voor uiteenlopende groepen. Op aanvraag sturen wij u een reisvoorstel voor uw groepsreis. Uiteraard vult u uw reis geheel naar eigen wens in. Indien gewenst komen we bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of advies.

Style in Travel organiseert ook bijzondere groepsreizen 'op inschrijving'. Zo bieden wij op dit moment diverse culinaire reizen, en culturele reizen aan.

Direct en online boekbaar.