Style in Travel is dé specialist voor individuele reizen. Wij bieden u een uitgekiend aanbod aan reizen naar de mooiste bestemmingen! Alle bestemmingen zijn persoonlijk door ons bezocht. Wij adviseren u graag over de beste bestemming en route.

Individuele reizen
Wij bieden u de keuze uit vele soorten reizen.

Fly-drives
Tijdens onze fly-drives verzorgen wij voor u niet alleen de vliegreis en de autohuur, ook alle overnachtingen zijn voor u geregeld. Uw reisroute wordt door ons zorg uitgestippeld en de accommodaties zijn door ons persoonlijk geselecteerd. U overnacht veelal in hotels met karakter, zoals Pousadas in Portugal, Paradores in Spanje of gastvrije landelijke accommodaties in Italië of Ierland. Of wat dacht u van een heerlijke lodge midden in de Canadese natuur?

Rondreizen met privé-chauffeur
Op al onze bestemmingen kunt u uitstekend zelf rijden. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u het een prettig idee vindt, wanneer u niet zelf achter het stuur hoeft te kruipen. Om die reden bieden wij in o.a. Marokko en Albanië ook de mogelijkheid om een rondreis met privëchauffeur te boeken. Uw chauffeur wacht u op op de luchthaven en begeleid u tijdens de gehele reis.

Fly-train
Op andere bestemmingen, zoals Ierland, bieden wij Fly-Train reizen aan. Onze Fly-Train combinaties maken het mogelijk om op een relaxte wijze kennis te maken met de bestemming. Ook bij deze reizen verzorgen wij uw vliegreis en overnachtingen. Het vervoer vindt echter plaats per trein.

Stedentrips
Wilt u kennismaken met een van de steden uit ons bestemmingsaanbod, zoals Porto, Lissabon, Dublin of New York? Kies dan voor een stedentrip, inclusief vliegreis en overnachtingen. Soms zijn ook excursies inbegrepen.  

Kennis van uw reisbestemmming!
Onze reizen zijn met zorg samengesteld. We laten u graag de hoogtepunten van een land zien, maar zorgen ervoor dat u ook die plekken ziet die minder bekend zijn. Wij kennen al onze bestemmingen persoonlijk, waardoor wij u optimaal kunnen adviseren over de reis die past bij uw wensen.Op deze website vindt u een selectie van ons aanbod aan individuele reizen. Vindt u hier niet de reis die voldoet aan uw wensen? Neem dan ook een kijkje op de website van een van onze bestemmingsspecialisten, zoals Girassol Vakanties (Portugal) of Mundicolor Vakanties (Spanje). Of neem contact met ons op voor een reis op maat!

Onze bestemmingen